İrem Derici'den Kerem Tunçeri'ye Destek!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İrem Derici, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda birçok bayanla özel mesajlaşmaları ifşa olan eski ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri'ye destek verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İrem Derici, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda birçok bayanla özel mesajlaşmaları ifşa olan eski ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri'ye destek verdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı İrem Derici, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda birçok bayanla özel mesajlaşmaları ifşa olan eski ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri'ye destek verdi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Kimse kimseye dm’den yürümüyor değil mi, sadece malum kişi. Rahatsız oluyorsan bakma, cevap verme, bas engeli. Ayrıca özel yazışmaların paylaşılmasının baya yaptırımı olan bir suç olduğunu çok iyi biliyorum, “ifşa” adı altında meşrulaştıramazsınız. Ver avukata hocam, hemen ver." ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;