İrem Derici'den Bergen Yorumu! Filmin Sonunda Çıkan Yazı Bizi Bitirdi!

Son dönemde oyuncu ve şarkıcı Cem Belevi ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü şarkıcı İrem Derici, sevgilisi Cem Belevi ile önceki gün Nişantaşı City's çıkışında görüntülenirken, Bergen filmi ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Son dönemde oyuncu ve şarkıcı Cem Belevi ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü şarkıcı İrem Derici, sevgilisi Cem Belevi ile önceki gün Nişantaşı City's çıkışında görüntülenirken, Bergen filmi ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı İrem Derici, sevgilisi Cem Belevi ile önceki gün Nişantaşı City's çıkışında görüntülenirken, Bergen filmi ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

İrem Derici ve Cem Belevi, önceki akşam Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Bergen filmini izlemeye geldiklerini söyleyen ikiliden İrem Derici, "Filmin etkisinden çıkamadım. Ağlamaktan gözlerim şişti. Bergen'i canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın performansını çok beğendim. Filmin sonunda çıkan yazı bizi bitirdi" açıklamasında bulundu.

 

"ÇOCUK ÖZLEMİM YOK"

 

Derici, "Evlenip çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Biz çocuk yapsak bu sefer ikinci çocuğu soracaksınız. İkinci çocuğu yapsak üçüncü çocuğu soracaksınız. Bu böyle gider. Benim çocuk özlemim yok. Çocukların gürültüsünü de çok fazla çekemiyorum. Anlayacağınız Cem Belevi ile böyle daha rahatız" cevabını verdi.

 

irem derici den bergen filmi yorumu