İrem Derici'den Babasının Sert Eleştirilerine Yanıt Niteliğinde Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İrem Derici, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda önceki gün "Masturbasyon" ile ilgili yaptığı açıklamalar karşısında babasından gelen sert sözler için girdiği ruh halini anlatan açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İrem Derici, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda önceki gün "Masturbasyon" ile ilgili yaptığı açıklamalar karşısında babasından gelen sert sözler için girdiği ruh halini anlatan açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı İrem Derici, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda önceki gün "Masturbasyon" ile ilgili yaptığı açıklamalar karşısında babasından gelen sert sözler için girdiği ruh halini anlatan açıklamalar yaptı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "14-15 yaşlarımdaydım, ilk kez büyük bir sahnede şarkı söyleyecektim ve hakkını vermeliydim. Bit kadar boyuma bakmadan inanılmaz iddialı bi’ şarkı seçmiştim. Çünkü bence başka çarem yoktu. 33 bitiyor. Bu kadar yıl geçti ama ne İrem değişti, ne de günün sonunda tek sığınağımın yine bu şarkılar olduğu gerçeği... Tanıdığım en sağlam karakter ve yorumculardan biri olan bana kocaman sevgilerle" ifadelerini kullanan Derici sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

irem derici