İrem Derici’den Annelik Açıklaması!

Yaptığı açıklamalar ile zaman zaman gündem olan ünlü şarkıcı İrem Derici, memleketi Sinop Boyabat’ta düzenlenen gecede sahneye çıkarken önemli açıklamalarda bulundu.

 

Yaptığı açıklamalar ile zaman zaman gündem olan ünlü şarkıcı İrem Derici, memleketi Sinop Boyabat’ta düzenlenen gecede sahneye çıkarken önemli açıklamalarda bulundu. Derici yaptığı açıklamada "Boyabat insanı benim gibidir, dillerin kemiği yoktur ama iyi insanlardır" derken, böyle gecelerde ücret almadığını belirterek "Şimdiye kadar hep mesleğime yatırım yaptım. Artık ev almamın zamanı geldi çünkü her zaman bu iş böyle gitmeyecek, bu ışıklar böyle yanmayacak. Her şarkıcının bir son kullanma tarihi vardır. Keşke daha önce bir ev almış olsaydım" ifadelerini kullandı.

 

Annelik için ne dedi?

 

Şimdilerde 32 yaşında olan ünlü şarkıcı İrem Derici açıklamalarına devam ederken annelik ile ilgili "Tabii ki anne olmayı çok istiyorum ama şuan için hayatımda kimse yok. Meryem Ana değilim ki gökten karnıma bebek insin. Eğer evlenirsem ve çocuğum olmazsa, sperm bankasına başvurmam. Evlat edinirim. Hatta bu konuyu şuan araştırıyorum. 40 yaşına kadar sevdiğim adam ile nikahlanıp anne olmazsam evlat edineceğim" ifadelerini kullandı.



Etiketler: