Ä°rem Derici Barselona Tatilinde! Paylaşımlarından Basitlik Akıyor Diyen Takipçisine Olay Yanıt!

GeçtiÄŸimiz günlerde sevgilisi Atakan Işıktutan'dan ayrılan ünlü ÅŸarkıcı Ä°rem Derici soluÄŸu Barselona'da alırken buradan yaptığı paylaşımlara "Paylaşımlarından basitlik akıyor" diyen takipçisine verdiÄŸi yanıt ile gündem oldu. 

 

GeçtiÄŸimiz günlerde sevgilisi Atakan Işıktutan'dan ayrılan ünlü ÅŸarkıcı Ä°rem Derici soluÄŸu Barselona'da alırken buradan yaptığı paylaşımlara "Paylaşımlarından basitlik akıyor" diyen takipçisine verdiÄŸi yanıt ile gündem oldu. GeçtiÄŸimiz günlerde sevgilisi Atakan Işıktutan'dan ayrılan ünlü ÅŸarkıcı Ä°rem Derici soluÄŸu Barselona'da alırken buradan yaptığı paylaşımlara "Paylaşımlarından basitlik akıyor" diyen takipçisine verdiÄŸi yanıt ile gündem oldu. 

 

irem derici barselona paylasimlarina yorum yapan takipcisine verdigi yanit ile gundem oldu

 

Paylaşımları gündem oldu!

 

GeçtiÄŸimiz günlerde bir güzellik merkezinde karşılaÅŸtığı iÅŸ insanı Sevda Dedeman ile tartıştığı için karakolluk olduÄŸu iddia edilen ve yalan haber üzerine hukuki yollara baÅŸvuracağını açıklayan Ä°rem Derici, bu olayın peÅŸinden bu kez de takipçisine verdiÄŸi yanıtla gündem oldu. Barcelona'da çektiÄŸi selfie'leri paylaÅŸan ünlü müzisyen yaÅŸadığı durumu ÅŸu sözlerle ti'ye aldı: "Yalnız başına tatile gitmenin tek sıkıntısı fotoÄŸraf. Elaleme de veremiyorum ki telefonu, 'KardeÅŸim bir çeker misin?' diye. BöbreÄŸini çalarlar haberin olmaz, öyle muazzam bir hırsızlık var Barcelona’da. Resmen ÅŸu güzelliÄŸe yazık oldu”

 

irem derici barselona paylasimlarina yorum yapan takipcisine verdigi yanit ile gundem oldu

 

Bir Instagram kullanıcısının "Basitlik akıyor Ä°remciÄŸim, bu paylaşımından, yazından" yorumunu fark eden ünlü müzisyen takipçisine dikkat çeken bir yanıt verdi. Ünlü isim, "Akıcısın" yorumu ile takipçisine göndermede bulunmuÅŸ oldu. 



Etiketler: