Iraz Yıldız İle Tamer Karadağlı Ayrıldılar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ile piyanist sevgilisi Iraz Yıldız ayrıldılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ile piyanist sevgilisi Iraz Yıldız ayrıldılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ile piyanist sevgilisi Iraz Yıldız ayrıldılar. 

 

Ayrıldılar!

 

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ve piyanist sevgilisi Iraz Yıldız ayrıldı. Çiftin aralarındaki sorunları aşamadığı iddia edildi. Tamer Karadağlı, geçtiğimiz yıl mayıs ayında piyanist Iraz Yıldız ile aşk yaşamaya başlamıştı. Kendisinden 30 yaş küçük sevgilisiyle sık sık gündeme gelen Karadağlı'nın Yıldız ile yollarını ayırdığı iddia edildi. Çift, yaşadıkları fikir ayrılıkları sonucu birlikteliklerini noktaladı. Ayrılık kararı sonrası Karadağlı ve Yıldız, sosyal medyada birlikte yer aldıkları fotoğrafları kaldırdı, takipleşmeyi de bıraktı. 54 yaşındaki Tamer Karadağlı ve 24 Iraz Yıldız aşklarını sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla ilan etmişlerdi. Aşk haberleri çıkmadan önce Iraz Yıldız ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan oyuncu, "Geleceğin starı Iraz Yıldız'la Antalya'da çok güldük. Müthiş bir yetenek. Adını çok duyacaksınız" mesajını yazmıştı. 54 yaşındaki oyuncu, sevgilisiyle arasındaki yaş farkını eleştirenlere, “Aşkta yaş farkı olmaz. Karışmak kimsenin haddi değil! Kimin ne söylediğine bakıp hareket edecek değilim" yanıtını vermişti.

 

tamer karadagli ile iraz yildaz ayrildilar