İpek Özturna Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

İpek Özturna kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni İpek Özturna ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İpek Özturna kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

İpek Özturna kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni İpek Özturna ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni İpek Özturna ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İpek Özturna kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ipek ozturna kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

İpek Özturna kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

İpek Özturna kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plan çıkan isimlerden sosyal medya fenomeni İpek Özturna ünlü diyetisyen Müge Özturna’nın kızıdır. En sevdiği renk kırmızıdır. 6 Ekim 2001 yılında Ankara'da doğan Özturna, Ankara'da büyümüştür. Terazi burcudur. Tam bir spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni düzenli olarak spor yapmaktadır. Kendi kıyafetlerini kendisi tasarlayan sosyal medya fenomeni yaşamını Ankara’da sürdürmektedir. LMFAO grubunun şarkılarını sevmektedir. Dövmeleri sevmektedir ve dövmeleriyle ilgili yoğun yorumlar almaktadır. Diyetisyenlik fakültesi 3. sınıf öğrencisidir. 20 yaşındaki Özturna'nın memleketi Rize'dir.