İpek Karapınar'ın Destan Dizisindeki Performansı Olay Oldu!

Bir mitten esinlenilerek ekranlara taşınan yapımcılığını Bozdağ Film'in gerçekleştirdiği ATV'nin merakla beklenen dizisi Destan ilk bölümüyle ekranlara gelirken, dizide daha önce Kırgın Çiçekler gibi dizilerde yer alan İpek Karapınar'ın performansı sosyal medyada gündem oldu. 

 

Bir mitten esinlenilerek ekranlara taşınan yapımcılığını Bozdağ Film'in gerçekleştirdiği ATV'nin merakla beklenen dizisi Destan ilk bölümüyle ekranlara gelirken, dizide daha önce Kırgın Çiçekler gibi dizilerde yer alan İpek Karapınar'ın performansı sosyal medyada gündem oldu. ATV ekranlarının ve sezonun iddialı yapımlarından; Destan ilk bölümüyle 23 kasım akşamı ekranlara hızlı bir giriş yaptı. Adı gibi destansı bir hikayeden, mitten esinlenilen ve 8. yüzyıl şartlarındaki yaşantıdan konu edinilen yapımın kadrosunda Daha öncesinde Kırgın Çiçekler ve Küçük Sırlar gibi dizilerde karşımıza gelen İpek Karapınar da yer alıyor.

 

İpek Karapınar dizide canlandırdığı Çolpan karakteriyle ilk bölümdeki performansıyla göz kamaştırırken, sosyal medyada gündem oldu. 

 

ipek karapinar destan dizisindeki performansiyla olay oldu