İpek Filiz Yazıcı Evliliği Hakkında Konuştu! 'Hayal Ettiğimiz Şey Buydu!'

Ufuk Beydemir ile nikah masasına oturan İpek Filiz Yazıcı eşi ve evliliği hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İpek Filiz Yazıcı, "Ev hallerimiz çok keyifli. Ufuk'u ütü yaparken görmeyin" dedi.

 

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Aşk 101 dizisinde rol almasının ardından tüm dikkatleri üzerine çeken İpek Filiz Yazıcı, kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. Güzel oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile şarkıcı Ufuk Beydemir, 2022'de İtalya'da dünyaevine girdi. Bebek'te görüntülenen Yazıcı, gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Yazıcı; "Bu yaz harika geçiyor. Geçen yaz ben tatil yapamamıştım. Bu yaz artık gidip geliyoruz sürekli, çok güzel geçiyor o yüzden. Çok güzel marka iş birliklerimiz de var, onlar için de gidip geliyoruz" dedi.

 

EVLİLİĞİ HAKKINDA KONUŞTU

 

Ufuk Beydemir ile evliliği hakkında konuşan güzel oyuncu, "Ufuk'u ütü yaparken görmeyin. Şimdi yaz diye biraz bir şeyler yapmak çok içimizden gelmiyor. Çünkü çok sıcak ama yemekler bende. Ayıptır söylemesi biraz güzel yemek yaparım. Kocamdan da duyarsınız bunu. Ev hallerimiz çok keyifli geçiyor. 7 - 8 aydır da diyetin içerisindeyiz. Şu sıra kısıtlı yemekler yapıyoruz. Ufuk, sanırım en çok köfte seviyor" şeklinde konuştu.