İngiltere Sarayı'nda Yeni Kriz! Reçel Savaşları!

Prens Harry’nin eşi  Meghan Markle, reçel üretimi işine girdi ve bir grup dostuna  birer kavanoz gönderdi.

 

Haber: Kaan Deniz Türen - Fenoreporter

 

Kaliforniya’nın şık ve zengin semtlerinde oturanlar 10 gündür dedikodu açısından zengin ve renkli saatler göçeriyorlar. Prens Harry ve eşi Meghan Markle’ın bahçesinde yetiştirilmiş çileklerden yapılan reçellerden kime geldi, kime gelmedi.

 

Meghan Markle sürekli bir şeyler ve bir işler üretiyor: Sinema, yapımcılık, bir blog, bir podcast, çocuk kitapları, hayır kurumlarında hizmet, moda, iç dekorasyon, tenis…

 

ingiltere sarayi nda yeni kriz recel savaslari

 

Bu uzun listeye yeni maddeler eklendi: İlki, Mutfak eşyaları. Tabak, çatal bıçak, kaşık, öğütme makinesi, yani mini değirmen gibi…

 

Sonra birden sosyal medyada Meghan Markle reçelleri ortaya çıktı. Kaliforniya sosyetesinde bir çılgınlık başladı: “Meghan’ın reçel kulübünde var mısınız?”

 

Kolileri? Hep aynı.  Seramik kapaklı bir cam kutuda reçel, kapağında şık bir ambalaj, yanında bir limon.

 

Ve Meghan’ın el yazısıyla hazırlanmış bir mektup. Mektupta gönderilen reçelin seri numarası bile belirtiliyor. Böylece koleksiyonluk olabileceği çağrıştırılıyor.

 

ingiltere sarayi nda yeni kriz recel savaslari

 

Pazarlama tekniklerini çok iyi bilen Meghan reçelinden şimdilik 50 kavanoz üretti. Bu da onu hem değerli, hem de insanların ulaşmak için can attıkları bir ürün haline getiriyor.

 

Meghan bu reçel kavanozlarını kimlere gönderdi?  Kim Kardashian, Ellen Degeneres, Michelle Obama, hatta Papa’dan söz ediliyor…Kim bilir? Çünkü, Meghan’ın pazarlama sırrı bu.

 

Kral Charles’ın sarayı, yani Buckingham Palace, Meghan’ın bu atağını cevapsız bırakmadı: Sarayın bahçelerinde yetiştirilmiş çileklerden yapılan reçellerin tanıtımına başladı.

 

Alın size, bir savaş daha!