İngiltere'de Çift EuroMillions'ta 3 Euro Kazandıklarını Düşünüyorlardı Aslında 72 Milyon Euro Kazanmışlardı!

İngiltere’de bir çift Euromillions’un son çekilişinde 72 milyon Euro kazandı. 50’li yaşlarda olan çift, biletlerine bakınca önce 3 Euro kazandıkları sonucuna varmışlardı. İşte inanılmaz öyküleri…

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

İkisi de 54 yaşında olan ve İngiltere’nin kuzeyindeki Colne kasabasında yaşayan Richard ve Debbie Nuthall, Euromillions yönetiminden bir e-mail aldıklarında Kanarya Adaları’nda tatildeydiler.

 

E-mail’de son çekilişte 2,60 Pound kazandıkları bildiriliyordu. Yani, 3 Euro’nun bir kaç sent üstünde.

 

Ancak, birkaç saat sonra Richard’a İngiltere Milli Piyango İdaresi’nden bir başka e-mail geldi: Büyük ikramiyeyi kazandığı, 61,7 milyon Pound (72 milyon Euro) ödülünü tahsil etmek için en kısa sürede kendileriyle temasa geçmesini istiyorlardı.

 

Normal koşullarda hayatlarının sonuna kadar bitiremeyecekleri bir paraydı bu. Debbie Nuthall hemen işten ayrıldı. Richard ise ay sonunda işi bırakıyor. İlk işleri ne oldu dersiniz? Bir golf kulübüne üye olmak! İkinci adım: Taşınacaklar! Sonra bir arazi satın alacaklar.

 

Richard Nuthall, “Bu ikramiye sadece bizim değil, ailemizin, hatta gelecek kuşaklardaki çocuklarımızın hayatlarını değiştirecek” dedi.