İngilizce'nin Matematiğini Yazan Adam Taner Çağlı'dan Meslektaşlarına Sitem! 'Çalmayın!'

Yaptığı Talk Show'larla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Taner Çağlı meslektaşlarına seslenirken 'Çalmayın' diye sitem etti. 

 

Haber: Elis Dağdelen - Fenoreporter

 

Taner Çağlı “Ben birinden fıkra dinlesem onun adını vermeden o fıkrayı başkasına anlatamam. Çalmayın.” diye sitem etti. Sosyal medyasında paylaşım yaptı. Takipçileri hak verip övgü yağdırdı.

 

taner cagli meslektaslarina sitem etti calmayin

 

Taner Çağlı Fenoreporter'dan Elis Dağdelen'e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

 

"15 senelik kariyerim boyunca bildiğim her şey yetiştirdiğim öğretmenlere aktardım. Eğitimlerime dışarıdan öğretmenleri kabul ettim. Doğru bilgiler elden ele yayılsın istedim ama öyle olmadı. Birçoğu bu bilgileri kendi icat etmiş gibi anlattı. Şirketimde çalışmış, kayıtlı belgeli insanların dediğini duydu bu kulaklar. Bugün Türkiye'de benim eğitim sistemimi kodlayarak bu işten ekmek yiyen onlarca öğretmen var. Onlar adına ekmek diyorlar. Ben emek diyorum."

 

taner cagli meslektaslarina sitem etti calmayin

 

Sözlerine devam eden Taner Çağlı "Sevgili meslektaşlarım hırsız olmayın. Sonu yok! Instagram reklamlarıyla beni tanımamış birkaç kişinin parasını alabilirsiniz ama illaki benle tanışıyorlar. Bir gün küçük duruma düşüyorsunuz hırsız olmayın. Hocam ben sizi sisteminizden derslerimle yararlanmak istiyorum deyin. Seve seve yardımcı olurum. Adımı verin ama çalmayın! Ben birinden bir fıkra dinlesem onun adını vermeden fıkrayı başkasına anlatamam. Utanırım! Çalmayın." ifadeleriyle meslektaşlarına sitem etti.