İngiliz Futbolcu Kylie Walker'dan Bomba İtiraf! Eşimi Aldattım Zina Yaptım İki Hayat Yaşadım!'

İngiliz futbolcu Kyle Walker, metresi Lauryn Goodman’dan çocuk sahibi olduğu için eşi Annie Kilner’den özür diledi. Üstelik bu çocuk, eşinin hamileliği döneminde dünya gelmişti. Bu çifte hayattan kurtulmak için Bayern Münih takımına transfer olmak isteyen Walker, sonunda Manchester City takımında kaldı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Kyle Walker’in özel hayatı ilk kez İngiliz basınının manşetlerinde yer almıyor. Ancak son skandalı epey gürültü kopardı. İnternet ünlüsü Lauryn Goodman, Kyle Walker’iin 5 ay önce dünyaya gelen kızının babası olduğunu açıkladı. Evlilik dıyı yaşayan çiftin 2020’de de Kairo adlı bir oğulları olmuştu. 2 yıl önce evlenen Kyle Walker ile Annie Kilner’in 3 çocukları var. Hatta karısı dördüncü çocuğuna hamile.

 

Walker ve Kilner ikinci kez yollarını ayırdılar Walker medyaya yaptığı açıklamada, “Suçluyum ve çok pişmanım” dedi, ekledi: “6 çocuğum olacağını aklımın ucundan bile geçiremezdim. Burada suçlanması gerekenbiri varsa, o da benim. Yaptıklarım gerçekten korkunç. Tüm sorumluluğu üstleniyorum. Aptaca, anlamsız kararlar aldım ve karım Annie’ye çok acı çektirdim. Ne acılar çektirdiğimi düşünmek bile istemiyorum Özür dilemeye çalıştım ama galiba beceremedim.

 

Bencilliğim bir çok insanı yaraladı. Üzgünüm. O kadar sevdiğim birine nasıl bu kadar acı çektirebildim?” Walker açıklamalarında geçen Temmuz’da 17,5 milyon Euro’ya Bayern Münih’e transfer olmanın çok yakınında olduğunu” anlattı, ekledi: “Kaçmak istiyordum. Manchester City’yi terketmek mi istiyordum? Elbette hayır. Ama İngiltere’den ve medyanın takibinden kaçmak için çırpınıyordum. Sonunda çocuklarım için vazgeçtim. Şimdi çocuklarımla daha yakından ilgileniyorum.”