Ä°lker Kaleli'den Sıla GençoÄŸlu Açıklaması! 'Sıla Harika Bir Kadın!'

Oyuncu Ä°lker Kaleli ile ÅŸarkıcı Sıla GençoÄŸlu, yaklaşık dört yıldır aÅŸk yaşıyor. Åžimdilerde Ä°spanyol dizisi 'La Pasion Turca' ile adından söz ettiren Kaleli, kameralardan uzak yaÅŸadığı iliÅŸkisi hakkında konuÅŸtu.

 

Milliyet'te yer alan habere göre; Ä°lker Kaleli, baÅŸrolünde Maggie Civantos ile yer aldığı La Passión Turca dizisi ile Ä°spanya'da gündem oldu. Haftalık magazin dergisi Semana'ya röportaj veren ünlü oyuncu, ÅŸarkıcı Sıla ile olan iliÅŸkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

 

"BÄ°RBÄ°RÄ°MÄ°ZÄ° BULDUÄžUMUZ Ä°ÇÄ°N ÇOK MUTLUYUZ”

 

O harika bir kadın. Birbirimizi bulduÄŸumuz için çok mutluyuz. Her yıl birbirimizi daha iyi tanıyor ve anlıyoruz. Büyük saygı duyuyoruz ve birbirimizle gurur duyuyoruz. Daha güçlü bir baÄŸ kuruyoruz.

 

"OYUNCULUK YAÅžAM TARZI”

 

OyunculuÄŸun sadece bir meslek deÄŸil, aynı zamanda bir yaÅŸam tarzı olduÄŸunu belirten Kaleli, "Kariyerimde belirli bir stratejim yok; oyunculuk benim için sadece bir iÅŸ deÄŸil, aynı zamanda bir yaÅŸam tarzı. Bana neÅŸe ve acı veriyor ve beni içimdeki karmaşık yerlere götürüyor" dedi. Resim yapmaktan, motosiklet sürmekten, dalış yapmaktan, müzik çalışmalarıyla uÄŸraÅŸmaktan ve Muay Thai ile ilgilenmekten hoÅŸlandığını dile getiren ünlü isim, "Bunlar benim zihnimi temizlemenin ve rahatlamanın yolları" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

 

"BEÅž HAFTADA HER ÅžEYÄ° ÖÄžRENMEM GEREKÄ°YORDU”

 

Madrid'de beÅŸ haftalık yoÄŸun bir Ä°spanyolca kampına katılan Ä°lker Kaleli, "Ä°spanyolca hakkında hiçbir ÅŸey bilmiyordum ve beÅŸ hafta içinde her ÅŸeyi öÄŸrenmem gerekiyordu. Senaryoyu anlamak, karakterime hayat vermek ve Ä°spanyolca diyalogları doÄŸru bir ÅŸekilde ezberlemek zorundaydım. Bu süreç, benim için hem zorlayıcı hem de heyecan vericiydi" ifadelerini kullandı.