İlayda Şeker Ve İsmail Balaban Antalya'da İkinci Düğünü Yaptılar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacıları İsmail Balaban ve İlayda Şeker Antalya'da ikinci kez düğün yaparlarken hiçbir masraftan kaçınmadılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacıları İsmail Balaban ve İlayda Şeker Antalya'da ikinci kez düğün yaparlarken hiçbir masraftan kaçınmadılar. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacıları İsmail Balaban ve İlayda Şeker Antalya'da ikinci kez düğün yaparlarken hiçbir masraftan kaçınmadılar. 

 

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, Gönüllüler takımından İlayda Şeker ile aşk yaşıyordu. Uzun zamandır birlikte olan çift ikinci düğünü Antalya'ya yaptı. Hiçbir masraftan kaçınmayan çiftten İlayda Şeker'in gelinliği olay olurken düğünde paralar havalarda uçuştu. Survivor şampiyonu İsmail Balaban yarışmada nişan atarak gündeme gelmişti. Balaban yarışmadan sonra ise Survivor yarışmacısı İlayda Şeker ile aşk yaşamaya başlamıştı.

 

SURVİVOR YARIŞMACILARI YALNIZ BIRAKMADI 

 

Survivor 2021 şampiyonu ve başpehlivan İsmail Balaban uzun süredir birlikte olduğu İlayda Şeker ile nişanlanmıştı. İsmail Balaban ve İlayda Şeker Kapadokya'da sonra ikinci düğünü Antalya'da yaptı. Çiftin nikahını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek kıydı. Batuhan Karacakaya, Aleyna Çalışkan gibi eski yarışmacılar da arkadaşlarını düğünde yalnız bırakmadı. Çiftin düğününde hiçbir masraftan da kaçılmadı ve düğünde paralar havalarda uçuştu.

 

İşte düğüden kareler;

 

ilayda seker ve ismail balaban dan ikinci dugun

 

ilayda seker ve ismail balaban dan ikinci dugun

 

ilayda seker ve ismail balaban dan ikinci dugun

 

ilayda seker ve ismail balaban dan ikinci dugun