İlayda Şeker Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

İlayda Şeker kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan 2021 Suvivor'ın yıldızlarından ünlü TV yıldızı İlayda Şeker ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki İlayda Şeker kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

İlayda Şeker kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan 2021 Suvivor'ın yıldızlarından ünlü TV yıldızı İlayda Şeker ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran 2021 Suvivor'ın yıldızlarından ünlü TV yıldızı İlayda Şeker ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki İlayda Şeker kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ilayda seker kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

İlayda Şeker kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır?

 

İLAYDA ŞEKER KİMDİR? Ünlüler takımı kadrosunda yer alan İlayda Şeker 1994 yılı doğumlu. Nevşehir'de dünyaya gelen Şeker, 18 yaşına kadar ailesiyle birlikte Nevşehir Ürgüp'te yaşamasını sürdürdü. Üniversiteyi kazandıktan sonra şehir değiştiren Survivor İlayda, Sakarya Üniversitesi mezunu. Ünlüler takımında yer alan İlayda Şeker 1994 doğumlu ve 26 yaşındadır. Survivor'a 2021 Ünlüler takımı yarışmacılarından biri olan İlayda Şeker, 1994 yılında Nevşehir'de doğdu ve 26 yaşındadır. 18 yaşına kadar ailesiyle birlikte Nevşehir Ürgüp'te yaşadı. Ailesi hala orda yaşıyor. Daha sonra Sakarya'da üniversiteyi kazandı. Okulunu bitirdikten sonra İstanbul'a dedesinin yanına yerleşti. İlayda Şeker, "İnsülinlerinizi hazırlayın, şekerinizi yükseltmeye geliyorum." sözleriyle iddiasını ortaya koymuştu.