İlayda Şeker'den İsmail Balaban'a Evlilik Konusunda Yeşil Işık!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı İlayda Şeker, Instagram sayfasından takipçilerinin sorularını yanıtlarken, evlilik ile ilgili gelen soruya verdiği yanıt ile dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı İlayda Şeker, Instagram sayfasından takipçilerinin sorularını yanıtlarken, evlilik ile ilgili gelen soruya verdiği yanıt ile dikkat çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı İlayda Şeker, Instagram sayfasından takipçilerinin sorularını yanıtlarken, evlilik ile ilgili gelen soruya verdiği yanıt ile dikkat çekti.

 

'Survivor 2021' sezonunda başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen İlayda Şeker ve İsmail Balaban çiftinin mutlu birlikteliği devam ediyor. Zaman zaman takipçilerinin merak ettiği konular hakkında açıklama yapan Şeker, bir soruya verdiği aşk dolu yanıtla adından söz ettirdi. 'Survivor 2021' şampiyonu İsmail Balaban, adadan döndükten sonra nişanlısı Gamze Atakan ile yollarını ayırmıştı. Balaban, kısa süre sonra gönlünü yarışmadaki takım arkadaşı İlayda Şeker'e kaptırmıştı.

 

ilayda seker den ismail balaban a evlilik konusunda yesil isik 1

 

'BİR TANE BİLE ORTAK ÖZELLİĞİMİZ YOK’

 

Aktif şekilde kullandığı Instagram hesabında sevgilisi ile verdiği pozları paylaşan Survivor İlayda, geçtiğimiz aylarda takipçilerinin sorularını yanıtlamıştı. Şeker, ''Üç ortak özelliğiniz?'' sorusuna ''Allah seni inandırsın, bir tane bile ortak özelliğimiz yok'' yanıtını vermişti. Bir takipçisinden gelen ''Ne zaman başladı? Hiç fark etmedik'' sorusunu da yanıtsız bırakmayan İlayda Şeker, ''Biz de anlayamadık. Elmalı güreşlerine gelmiştim oysa ki'' ifadelerini kullanmıştı.

 

MUTLULUK KARESİ!

 

İlayda Şeker, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi İsmail Balaban ile çektiği fotoğrafı, Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaşmıştı. Buna kayıtsız kalmayan Balaban da aynı kareyi kendi hesabından yayınlamıştı. Aşkları dolu dizgin devam eden çiftten Şeker, Instagram üzerinden takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Eski Survivor yarışmacısı, bir soruya aşk dolu bir yanıt verdi. 28 yaşındaki İlayda Şeker, "Hayatın anlamı size ne ifade ediyor?" sorusuna, İsmail Balaban'ın fotoğrafını koyup "İsmail" yazdı. Şeker'in bir takipçisi, İsmail Balaban ile verdiği pozları neden Instagram hesabından yayınlamadığını sordu. Şeker ise nazara inandığını ve bu yüzden paylaşım yapmadığını belirtti.

 

ilayda seker den ismail balaban a evlilik konusunda yesil isik 2

 

EVLİLİĞE YEŞİL IŞIK!

 

Survivor şampiyonu İsmail Balaban'ın, sevgilisi İlayda Şeker'e araba hediye ettiği öne sürülmüştü. İlayda Şeker, kendisine yöneltilen ''Beş yıl sonra kendini nerede görüyorsun?'' sorusuna ''Antalya Elmalı'da'' yanıtı vererek, evliliğe yeşil ışık yakmıştı.