İlayda Alişan'dan Yeni Yılda Nezaket Temennisi!

İlayda Alişan yeni yılda insanlardan ne istedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İlayda Alişan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yeni yılda insanların nezaketlerini kaybetmemelerini temenni etti. 

 

İlayda Alişan yeni yılda insanlardan ne istedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İlayda Alişan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yeni yılda insanların nezaketlerini kaybetmemelerini temenni etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İlayda Alişan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yeni yılda insanların nezaketlerini kaybetmemelerini temenni etti.  

 

Yeni yılda daha fazla nezaket! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İlayda Alişan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yeni yılda insanların nezaketlerini kaybetmemelerini temenni etti. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Kimse az beklentiyi nezaketten saymıyor ve hatta bu sebepten akla gelseniz de “ya nasıl olsa”sı siz oluyorsunuz. Olsun. Kimsenin kimseden kayrılmadığı ve herkesin bir oldugu ve inatla nezaketi kaybetmediğimiz bir yıl olsun" ifadelerini kullanan Alişan sosyal medyada destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

ilayda alisan yeni yilda daha fazla nezaket dedi