İlayda Alişan'dan Estetik Açıklaması! Doğallık Severim!

Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinde canlandırdığı Akşın karakteriyle geniş bir hayran kitlesinin sahibi olan sonrasında rol aldığı Masumiyet, Kırmızı Oda gibi projelerle kariyerinde zirveye çıkan ünlü oyuncu İlayda Alişan bir alışveriş merkezinde görüntülenirken estetik yaptırdığı ile ilgili iddialar hakkında açıklamalar yaptı. 

 

Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinde canlandırdığı Akşın karakteriyle geniş bir hayran kitlesinin sahibi olan sonrasında rol aldığı Masumiyet, Kırmızı Oda gibi projelerle kariyerinde zirveye çıkan ünlü oyuncu İlayda Alişan bir alışveriş merkezinde görüntülenirken estetik yaptırdığı ile ilgili iddialar hakkında açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İlayda Alişan bir alışveriş merkezinde görüntülenirken estetik yaptırdığı ile ilgili iddialar hakkında açıklamalar yaptı.

 

Son olarak 'Kırmızı Oda' adlı dizide rol alan oyuncu İlayda Alişan (25), önceki gün Nişantaşı City's çıkışı objektiflere takıldı. Makyajsız haliyle objektiflere poz veren Alişan, "Doğallığı seven biriyim" diye konuştu.

 

Geçtiğimiz ay yıllar öncesine ait fotoğrafının sosyal medyada gündem olmasıyla ilgili konuşan güzel oyuncu, "15 yaşımdaki halim o. Yüzümde dudak dolgusundan başka estetiğim yok." açıklamasında bulundu.