İhsan Tarkan'ın Yasin Obuz Seda Ocak Kavgasına Yorumu Olay Oldu!

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla dikkat çekmeyi başaran yeni yorumcu İhsan Tarkan, yaptığı değerlendirmede Seda Ocak ile Yasin Obuz arasında yaşanan gerilimde Yasin Obuz'a hak verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla dikkat çekmeyi başaran yeni yorumcu İhsan Tarkan, yaptığı değerlendirmede Seda Ocak ile Yasin Obuz arasında yaşanan gerilimde Yasin Obuz'a hak verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran yeni Survivor Ekstra yorumcusu İhsan Tarkan, yaptığı değerlendirmede Seda Ocak ile Yasin Obuz arasında yaşanan gerilimde Yasin Obuz'a hak verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

survivor all star 2022 de yasin obuz seda ocak kavgasina ihsan tarkan dan olay yorum

 

Yasin'in 2'de 2 yapmasına çok sevindim!

 

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla dikkat çekmeyi başaran yeni yorumcu İhsan Tarkan, yaptığı değerlendirmede Seda Ocak ile Yasin Obuz arasında yaşanan gerilimde Yasin Obuz'a hak verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Tarkan yaptığı açıklamada Yasin Obuz için "Bugüne kadar Yasin hep kaybettiği olaylarda bağrışmalar yapıyordu ve genelde haksızdı. Bugün Seda Ocak ile Yasin Obuz arasındaki yaşanan gerilimde ilk kez Yasin konuda haklı. Yasin gelmiş yorgun oturmak istiyor ama Seda oturma gel buraya diyip sonra Yasin'e bağırıyor. Yasin burada haklı. Yasin bugün ilk kez hem 2'de 2 yaptı, hem de ilk kez bir kavgada haklı. Buna en çok ben sevindim çünkü izlerken ilk kez bugün Yasin'i savunabileceğiz dedim" dedi.