İdo Tatlıses İle Yasemin Şefkatli'nin Düğünü Olmayacak!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in Yasemin Şefkatli ile düğün yapmadan Aralık ayında ailelerin katıldığı bir tören ile evlenecekleri belirtildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in Yasemin Şefkatli ile düğün yapmadan Aralık ayında ailelerin katıldığı bir tören ile evlenecekleri belirtildi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in Yasemin Şefkatli ile düğün yapmadan Aralık ayında ailelerin katıldığı bir tören ile evlenecekleri belirtildi.

 

Oğlu İdo Tatlıses’in Yasemin Şefkatli ile nişan töreninin hemen ardından düğün alışverişi yapmaya çıkan Derya Tuna, düğün tarihiyle ilgili sorulara, “Covid-19 sebebi ile düğün olmayacak. Yakın dostlarımızın katılımı ile aralık ayında nikâh töreni planlıyoruz. Malum zaman kısıtlı, hanımların hazırlanması uzun sürüyor. Bu sebepten alışveriş turları başladı” diye yanıt verdi.

 

İdo Tatlıses Yasemin Şefkatli