İdil Yazar'dan Bomba Pizza Tarifi!

Youtube'da yayınladığı yemek ve tatlı tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda bomba pizza tarifiyle ilgili detaylı bilgiler verdi.

 

Youtube'da yayınladığı yemek ve tatlı tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda bomba pizza tarifiyle ilgili detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda bomba pizza tarifiyle ilgili detaylı bilgiler verdi.

 

İşte bomba pizza tarifi için gereken malzemeler;

 

Malzemeler:

170 ml. Ilık Su

1 tatlı kaşığı Şeker

1 tatlı kaşığı Kuru Maya

300 gram Un

1 çay kaşığı Tuz

1 tatlı kaşığı Zeytinyağı

1 bardak Mozzarella Peyniri

70 gram Sucuk

1 bardak Toz Parmesan

1 çay kaşığı Pul Biber

1 çay kaşığı Kekik

1 çay kaşığı Soğan Tozu

Karabiber

 

Adımlar:

 

Una maya, şeker ve tuzu ekleyip karıştırın. Suyu ekleyip pürüzsüz olana kadar yoğurun. Üzerinden çok az zeytinyağı gezdirip 45 dakika mayalandırın. Sucukları hafifçe tavada soteleyin ve kenara alın. Parmesan, pul biber, kekik, soğan tozu ve karabiberi karıştırıp kenara alın. Mayalanan hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp ortasını açın, mozzarella ve sucuğu koyup kapatın ve yuvarlayın. 3 parmak yağ eklediğiniz tavada kızartın. Hazırladığınız parmesan peynirli karışıma bulayıp servis edin.