İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Şahan Gökbakar'a Yanıt! Namuslu Bir Adamsa!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Tv100'de katıldığı bir programda Şahan Gökbakar'ın sözlerine yanıt verirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Tv100'de katıldığı bir programda Şahan Gökbakar'ın sözlerine yanıt verirken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Tv100'de katıldığı bir programda Şahan Gökbakar'ın sözlerine yanıt verirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan AKP'nin politikalarını eleştiren komedyen Şahan Gökbakar hakkında "namuslu bir adamsa kaçak yaptığı yeri ortadan kaldırsın" dedi. 14 Mayıs seçimlerini 'siyasi darbe girişimi' diye niteleyen Bakan Soylu'ya tepki gösteren oyuncu Şahan Gökbakar "Gerçekten biz de demokratik bir seçim diye oy falan verecektik. Meğer batının darbe planıymış. Allah yardımcımız olsun" demişti.

 

TV100'de programa katılan Süleyman Soylu, bu açıklamanın hatırlatılması üzerine "Şahan Gökbakar namuslu bir adamsa kaçak yaptığı yeri ortadan kaldırsın" dedi.