İbrahim Tatlıses'ten Sitem Dolu Sözler! Gündem Oldu!

İbrahim Tatlıses geçirdiği kalp kapakçığı ameliyatı olmuş ve hastaneye kaldırılmıştı. İbrahim Tatlıses ameliyat öncesi helallik istedi, ameliyat sonrası taburcu olduktan sonra ise sitem dolu sözler sarf etti. Peki Tatlıses kimi hedef aldı?

 

İbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde kalp kapakçığından bir ameliyat oldu. Dostları dışında aile üyeleri de hastanede İbrahim Tatlıses'i yalnız bırakmadılar. Eski eşleri Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız'ın dışında çocukları Ahmet Tatlıses, İdo Tatlıses, Zübeyde Melek Akkaş ve Elif Ada Tatlıses hep hastanede bulundular. Ancak kavgalı olduğu kızı Dilan Çıtak Tatlıses Dörter hastaneye gelmedi.

 

Hastaneden gözyaşlarıyla çıktığı görüntüsüyle gündem olan İbrahim Tatlıses, Beyaz Magazin'e bir mesaj gönderdi. Tatlıses aile içinde yaşanan huzursuzluğa, sahip olduğu paranın yol açtığını açıkladı. Tatlıses, "Keşke bu kadar param olmasaydı da ben de huzuru bulsaydım. Çünkü para bazen bela oluyor. Hatta her zaman bela oluyor. Az param olsaydı, bu kadar olay olmazdı." dedi.