İbrahim Selim Hasan Can Kaya'lı Bölümü Yayınlamaktan Vazgeçti!

Sosyal medyada yayınladığı İbrahim Selim ile Bu Gece programı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İbrahim Selim'in bu hafta konuk olarak aldığı Hasan Can Kaya'lı bölümü yayınlamaktan vazgeçtiği iddia edildi. 

 

Sosyal medyada yayınladığı İbrahim Selim ile Bu Gece programı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İbrahim Selim'in bu hafta konuk olarak aldığı Hasan Can Kaya'lı bölümü yayınlamaktan vazgeçtiği iddia edildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İbrahim Selim'in bu hafta konuk olarak aldığı Hasan Can Kaya'lı bölümü yayınlamaktan vazgeçtiği iddia edildi. 

 

İddialara göre bu haftaki programda, Konuşanlar'ın ünlü komedyeni Hasan Can Kaya yer alacaktı. Hasan Can Kaya ile çekilen bölümden fotoğraflar da sosyal medyada yayınlanmıştı. Ancak son anda Hasan Can Kaya'lı yayın iptal edildi. İddialara göre İbrahim Selim'in programına davet edilen Hasan Can Kaya çekim esnasında formatın aksine davranışlar sergiledi. Hasan Can Kaya'nın seyircilere laf attığı iddia edildi. İbrahim Selim'i rahatsız eden bu davranışlar sonrası flaş bir karar verildi. Program duyurulmuş olmasına rağmen Hasan Can Kaya'lı bölümün yayınlanmasından vazgeçildi.