İbrahim Çelikkol Uğursuz Villasını Sattı! Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol lüks villasını satarken, sattığı rakam dudak uçuklattı. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol lüks villasını satarken, sattığı rakam dudak uçuklattı. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol lüks villasını satarken, sattığı rakam dudak uçuklattı. 

 

İbrahim Çelikkol, Riva’daki lüks villasını tam 50 milyon TL’ye sattı. Kendisine henüz yeni bir ev almayan ünlü oyuncu, onun yerine Bebek’e kiraya çıkarak yeni bir düzen kurdu. İbrahim Çelikkol’un kendisinden daha çok konuşulan Riva’daki evi yeniden gündeme geldi.

 

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; İbrahim Çelikkol, Riva’daki o meşhur villasını sattı. Ünlü oyuncu villayı 50 milyon TL'ye sattı. Kendisine henüz yeni bir ev almayan ünlü oyuncu, onun yerine Bebek’e kiraya çıkarak yeni bir düzen kurdu. Oyuncu o evde eski eşiyle yaşamış, boşanmanın ardından taşınmıştı. Çelikkol, doğa içindeki muhteşem evini kiraya çıkarmış, kısa süre sonra da Hadise-Mehmet Dinçerler çifti o eve taşınmıştı. Ancak ev bu çifte de uğurlu gelmemiş, onlar da bir süre sonra boşanmıştı.