İbrahim Çelikkol İle Mihre Çelikkol Boşanıyorlar Mı? İşte Olay İddia!

İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol boşanıyorlar mı? Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ile dört yıldır evli olduğu eşi Mihre Çelikkol'un evliliklerini bitirme kararı aldıkları iddia edildi. 

 

İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol boşanıyorlar mı? Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ile dört yıldır evli olduğu eşi Mihre Çelikkol'un evliliklerini bitirme kararı aldıkları iddia edildi. Son dönemde rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran başarılı ve yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol ile dört yıldır evli olduğu eşi Mihre Çelikkol'un evliliklerini bitirme kararı aldıkları iddia edildi. 

 

İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol boşanıyorlar mı?

 

2. sayfa programının iddiasına göre İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Çelikkol 4 yıllık evliliklerini bitirme kararı almış. Oyuncu İbrahim Çelikkol (39), 2017 yılında mimar Mihre Mutlu ile evlenmişti. Ünlü çift, Aralık 2019'da oğulları Ali'yi kucağına almıştı. Bir süredir ayrılık haberleriyle gündeme gelen çiftin 4 yıllık evliliği çatırdadı. Bir süredir oğulları Ali için bir araya gelen ikili anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. 2.Sayfa'nın haberine göre; çift aylardır evliliklerini kurtarmak için büyük çaba harcadı. Sorunları aşamayan ikili çareyi ayrılmakta buldu.İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol, Knidos Deveboynu Feneri'nde mutluluğa 'evet' demişti.

 

ibrahim celikkol ile esi mihre celikkol bosaniyorlar mi