İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Bakan Şimşek'e Finansman Teşekkürü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e finansman konusundaki desteği için teşekkür etti. 

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e finansman konusundaki desteği için teşekkür etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e finansman konusundaki desteği için teşekkür etti. 

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentin ulaşım yatırımlarında kullanılacak dış kredilere onay verildiğini bildirerek, Hazine ve Maliye Bakan Mehmet Şimşek'e teşekkür etti. İmamoğlu, "İstanbul'un ulaşım yatırımları için ihtiyaç duyduğumuz dış kredilere hazine onayı veren Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek'e teşekkürler" dedi İstanbul'un ulaşım yatırımlarında kullanılacak dış kredilere onay geldi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentin ulaşım yatırımlarında kullanılacak dış kredilere onay verildiğini duyurdu. Söz konusu gelişme üzerine Hazine ve Maliye Bakan Mehmet Şimşek'e teşekkür eden İmamoğlu, "İstanbul'un ulaşım yatırımları için ihtiyaç duyduğumuz dış kredilere hazine onayı veren Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek'e teşekkürler" ifadelerini kullandı.

 

İBB Başkanı İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, megakentte dış krediler ile finanse edilecek yatırımları şu şekilde;

 

  • M7 Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun yapımı
  • M12 Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu / 300 Metro Aracı
  • M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu / 100 Metro Aracı
  • T4 Topkapı-Mescid-i Selam Tramvayı / 34 Tramvay Aracı.