Hülya Avşar'dan Çok Konuşulacak Ekonomik Kriz Açıklaması! Gerekirse Simit Yiyeceğiz!

Hülya Avşar artan ekonomik kriz ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hülya Avşar bugün bir TV kanalında yaptığı röportajda söylediği ekonomik kriz sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. Peki Hülya Avşar artan ekonomik kriz ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Hülya Avşar artan ekonomik kriz ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hülya Avşar bugün bir TV kanalında yaptığı röportajda söylediği ekonomik kriz sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hülya Avşar bugün bir TV kanalında yaptığı röportajda söylediği ekonomik kriz sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. Peki Hülya Avşar artan ekonomik kriz ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

hulya avsar dan cok konusulacak ekonomik kriz aciklamasi gerekirse simit yiyecegiz

 

Gerekirse simit yiyeceğiz! 

 

Hülya Avşar yaşanan ekonomik dalgalanmalarla ilgili “Gerekirse simit yenecek ama bugünleri de kolaylıkla atlatacağız.” açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Bir çok sosyal medya kullanıcısı ‘’Simitin fiyatından haberin var mi?” ‘’Zengine konuşmak çok kolay’’ yorumları yapıldı. 

 

İşte o anlar;