Huda Beauty Rose Quartz Far Paleti Nasıl? Alınmaya Değer Mi? Aslı Özyılmaz Anlattı!

Huda Beauty Rose Quartz far paleti nasıl? Alınmaya değer mi? Fiyatı ne kadar? Youtube'da yayınladığı güzellik ve makyaj videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Aslı Özyılmaz, yayınladığı videosunda Huda Beauty Rose Quartz far paleti hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Peki Huda Beauty Rose Quartz far paleti nasıl? Alınmaya değer mi? Fiyatı ne kadar? Cevaplar haberimizde..

 

Huda Beauty Rose Quartz far paleti nasıl? Alınmaya değer mi? Fiyatı ne kadar? Youtube'da yayınladığı güzellik ve makyaj videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Aslı Özyılmaz, yayınladığı videosunda Huda Beauty Rose Quartz far paleti hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Aslı Özyılmaz, yayınladığı videosunda Huda Beauty Rose Quartz far paleti hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Peki Huda Beauty Rose Quartz far paleti nasıl? Alınmaya değer mi? Fiyatı ne kadar? Cevaplar haberimizde..

 

huda beauty rose quartz far paleti nasil alinmaya deger mi asli ozyilmaz anlatti

 

Huda Beauty Rose Quartz far paleti nasıl? Alınmaya değer mi? Fiyatı ne kadar?

 

Youtube'da yayınladığı güzellik ve makyaj videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Aslı Özyılmaz, yayınladığı videosunda Huda Beauty Rose Quartz far paleti hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Yayınladığı videosunda Huda Beauty Rose Quartz far paleti ürünü için "Yeni çıkan bu palet beni çok heyecanlandırdı. Normalde ben makyajda pembe tonlarını çok tercih etmesem de bunun içerisindeki ışıltılı farların renkleri çok güzeldi. İçerisinde genelde soluk tonların da olduğu pembeden griye kaçan lila tonlara da kaçan hafif mor yansımalı ışıltılı tonların da olduğu iki üç tane de sıcak tonlara kayacak şekilde farların bulunduğu çok güzel bir palet hazırlamışlar." ifadelerini kullanan sosyal medya fenomeni renklerin yüzündeki duruşlarını uygulamalı olarak göstererek takipçilerine ürün hakkında bilgiler verdi. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.