Hollywood Yıldızı Nicole Eggert Göğüs Kanseriyle Boğuşmaya Devam Ediyor!

53 yaşındaki Nicole Eggert, göğüs kanserine yakalandığını açıkladı. “Sahil Güvenlik” dizisindeki “Summer Quinn” rolüyle tanınan Eggert, oyunculuk kariyerinin sonundan bu yana sıkıntıdan kurtulamıyor.

 

Fenoreporter - Magazin Servisi

 

Son olarak geçen Aralık’ta göğüs kanseri teşhisi konulduğunu, hastalığın ikinci evrede olduğunu açıkladı. Sol göğsündeki korkunç bir ağrı ve aşırı kilo alması (3 ayda 25 kilo şişmanladı) nedeniyle doktora gittiğini ve kansere yakalandığını öğrendiğini bildirdi.

 

Kızları için hastalıkla mücadeleye devam edeceğini belirten Nicole Eggert, genç kızlığında göğüslerini büyütmek için implant taktırdığına şimdi bin pişman olduğunu söyledi, tüm genç kadınlara şu uyarıyı yaptı:

 

“18 yaşımda implant ameliyatı yaptırdım. O kadar aptalca bir şey ki, Şimdi bin pişmanım. Çevremdeki genç kadınların implant taktırdıklarını görünce, ‘Vücudunuzu rahat bırakın’ diye haykırmak istiyorum.”

 

Nicole Eggert 43 yaşında oyunculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra seyyar dondurma satıcılığı yapmaya başladı. “Tabii dondurma satarak borçlarımı ödemem mümkün değil” diyor. Mali durumunu düzeltebilmek için Los Angeles’teki evini 1 milyon 150 bin dolara satışa çıkardı.