Hindistan'da Şaşkınlık Yaratan Mucize! Öldü Teşhisi Konuldu Yolda Gözlerini Açtı!

Hindistan’da bir mucize yaşandı. “Öldü” teşhisi konulan 52 yaşındaki bir kadın yakılmaya götürülürken gözlerini açtı, Olaya tanık olanlardan biri, “Dehşete kapıldık. Daha önce böyle bir şey görmemiştik” dedi.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Böyle bir olay ancak filmlerde görülebilir. Bujji Amma adlı kadın Şubat ayı başında evinde bir yangında ağır yaralandı. 52 yaşındaki kadın hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı. Ancak acıları dinmedi. Hastane masraflarını ödeyecek güce sahip olmayan aile, zorunlu olarak tedavisine evde devam edilmesi kararını aldı.

 

Evde durumu daha da kötüye geçti. Sibaram Palo adlı kocası, eşinin birden nefes alıp vermesinin durduğunu, gözlerinin kapalı kaldığını anlattı. Öldüğü sonucuna varıldı ve yakılması için hazırlıklara başlandı. Hindistan’da cesetler bir odun yığınının üstünde yakılıyor. Yakma işlemi sırasında düzenlenen törende, “Ölünün ölümsüz ruhu özgürlüğüne kavuştu” deniliyor.

 

Cenaze arabasıyla yakılacağı yere götürülürken Bujji Aamma birden gözlerini açtı. Ve evine geri götürüldü. Yaşamaya devam ediyor.



Etiketler: