Hilal Cebeci'nin Son Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda son hali ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda son hali ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda son hali ile gündem oldu.

 

'Köylü Kızı' şarkısı ile hafızalara kazınmıştı, görenler tanımakta zorlandı. 2000'li yılların başında çıkardığı 'Köylü Kızı'  albümü ve Doğuş ile yaşadığı aşkla hafızalara kazınan şarkıcı Hilal Cebeci sıfır makyaj fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı. Cebeci'nin kalınlaşan dudakları, değişen saç rengi ve yüz hatları dikkatlerden kaçmadı.

 

SIFIR MAKYAJ HİLAL CEBECİ

 

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Cebeci, "Hayırlı bayramlar dilerim. Sevgiyle kalın, selamlar" mesajı ile sıfır makyaj fotoğrafını, bir milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı. 46 yaşındaki şarkıcının kalınlaşan dudakları, değiştirdiği saç rengi ve yüz hatları dikkat çekti.

 

İşte o paylaşım;

 

hilal cebeci nin son hali sosyal medyada gundem oldu



Etiketler: