Hilal Cebeci'den Berna Laçin Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Turkuvaz Medya'nın Berna Laçin hakkındaki açıklamasının ardından Laçin ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Turkuvaz Medya'nın Berna Laçin hakkındaki açıklamasının ardından Laçin ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Turkuvaz Medya'nın Berna Laçin hakkındaki açıklamasının ardından Laçin ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Berna Laçin i itici buluyorum, sadece bir defa aynı programda bulunduk, bu kadar kadın düşmanı bir insan görmedim. Program boyunca gözlerinde sadece nefret vardı. Bence o herşeyden nefret ediyor." ifadelerini kullanan Cebeci bu paylaşımıyla dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;