Hazar Ergüçlü İnci Taneleri Dizisinden Ne Kadar Ücret Alıyor? Ortaya Çıktı!

Hazar Ergüçlü İnci Taneleri dizisinden bölüm başı ne kadar ücret alıyor? Kanal D'de yayınlanan İnci Taneleri dizisi ikinci sezonuyla dün ekran yolculuğuna yeniden başlarken, yeni sezonda Hazar Ergüçlü'nün alacağı ücret de ortaya çıktı. 

 

Onedio'da yer alan habere göre; Hazar Ergüçlü İnci Taneleri dizisinden bölüm başı ne kadar ücret alıyor? Kanal D'de yayınlanan İnci Taneleri dizisi ikinci sezonuyla dün ekran yolculuğuna yeniden başlarken, yeni sezonda Hazar Ergüçlü'nün alacağı ücret de ortaya çıktı. 

 

'İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'nün yeni sezonda bölüm başı alacağı ücret dudak uçuklattı. Hazar Ergüçlü, "İnci Taneleri" dizisindeki 'Dilber' karakteri ile büyük bir başarı yakaladı. Ergüçlü'nün yetenekli oyunculuğu kadar, diziden alacağı ücret de büyük bir ilgi çekti. Yeni sezonla birlikte, Hazar Ergüçlü'nün diziden alacağı ücret de ortaya çıktı. Başarılı oyuncu, her bölüm için tam 1 milyon TL kazanacak. Bu rakam, Ergüçlü'nün yeteneğinin yanı sıra, dizinin popülerliğinin de bir göstergesi.