Hazal Subaşı'ndan Dilek Taşı Yorumu! İnanılmaz Bir İlgi Var!

Kanal D'de yayınlanan Dilek Taşı dizisiyle gündemde olan ünlü oyuncu Hazal Subaşı önceki gün objektiflere yansırken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Kanal D'de yayınlanan Dilek Taşı dizisiyle gündemde olan ünlü oyuncu Hazal Subaşı önceki gün objektiflere yansırken dikkat çeken ifadeler kullandı. Kanal D'de yayınlanan Dilek Taşı dizisiyle gündemde olan ünlü oyuncu Hazal Subaşı önceki gün objektiflere yansırken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

İnanılmaz bir ilgi var!

 

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre, Kanal D ekranında perşembe akşamlarına damga vuran 'Dilek Taşı'nda Salih Bademci ve Ozan Dolunay ile birlikte başrolü paylaşan Hazal Subaşı, 1980’li yılların İstanbul'unda geçen ve dönemin buhranlı zamanlarını izleyiciye tüm gerçekçiliğiyle yansıtan yapım hakında yapılan övgü dolu yorumların mutluluğunu yaşıyor. Yayınlanan ilk iki bölümü ile reytingin zirvesinde yer alan, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği 'Dilek Taşı' dizisinde 'Figen' karakterini canlandıran Hazal Subaşı, önceki gün City’s Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Repo günü olduğunu ve alışverişe çıktığını söyleyen güzel oyuncu, yeni projesi hakkında, "Hepimizin çok sevdiği bir iş bu. İnanılmaz bir ilgi var, bu çok güzel. Set yoğun ama işi sevince ve bu kadar güzel yorumlar alınca o kadar da zor gelmiyor. Değer gördüğü, beğenildiği için biz ekstra mutluyuz" dedi. Yaz sezonu çok tatil yapamadığını dile getiren Hazal Subaşı, "Çok uzun süre tatil yapmadım. Zaten diziden dolayı çok yanmadım. Çok makyaj da yapmıyorum. Sette zaten fazlasıyla yapıyoruz o yüzden normalde makyaj yapmam" dedi.



Etiketler: