Hazal Subaşı'ndan Dikkat Çeken Aşk Açıklaması! Sizin İçin Sürpriz Benim İçin Değil!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazal Subaşı önceki gün objektiflere yansırken aşk hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazal Subaşı önceki gün objektiflere yansırken aşk hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazal Subaşı önceki gün objektiflere yansırken aşk hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

 

Milliyet gazetesinden Seçkin Şenvardar’ın haberine göre; Miss Turkey 2015'te üçüncü olmasının ardından kariyerine oyuncu olarak devam etme kararı alan eski manken Hazal Şubaşı, geçtiğimiz hafta ilk kez yeni sevgilisiyle görüntülenmişti. Önceki gün bir AVM'de objektiflere takılan ünlü isim, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, yeni aşkıyla ilgili konuştu. Model ve oyuncu Hazal Subaşı, geçtiğimiz hafta yeni sevgilisi Atakan Başsavcı ile Etiler'de bir mekandan çıkarken kameralara yansımıştı. Flaşların patlamasıyla şok yaşayan sevgililer, kısa süreli panik yaşamıştı.

 

"İLİŞKİMİZ DAHA ÇOK YENİ”

 

Şubaşı'nın erkek arkadaşı yaşadığı şok ile, "Kamera bizi mi çekiyor?" diye kendi kendine konuşmaya başlamıştı. Gazetecilerle sohbet eden Şubaşı, "İlişkimiz daha çok yeni. Bir aydır birlikteyiz. Her şey çok güzel gidiyor" diyerek, sevgilisiyle gecenin karanlığında gözlerden kaybolmuştu. 28 yaşındaki ünlü isim, son olarak önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Bir giyim mağazasında alışveriş yapan oyuncu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Alışveriş için geldim. Şimdi de eve gidiyorum" diyen Hazal Subaşı, kilo aldığını ve yakın zamanda diyete başladığını söyleyerek; şu ifadeleri kullandı: Çok sevdiğim yemeklerime veda ettim çünkü diyet yapmam lazım. Onun dışında yazın çok tatil yapamayacağım. Bir dönem dizisinde yer alacağım, onun çekimleri var. İsimleri söylemeyeyim, sürpriz olsun. Oyuncu, Aras Bulut İynemli'nin kuzeni Atakan Başsavcı ile ilk kez görüntülenmesiyle ilgili gazetecilerin "Sürpriz oldu" yorumuna gülerek; "Sizler için öyle oldu, benim için sürpriz değil" cevabını verdi.



Etiketler: