Hazal Subaşı'ndan 2. Sezonu İptal Olan Sıcak Kafa Projesi İle İlgili Çarpıcı Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hazal Subaşı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'te yayınlanan ve ikinci sezonu iptal olan Sıcak Kafa projesi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hazal Subaşı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'te yayınlanan ve ikinci sezonu iptal olan Sıcak Kafa projesi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hazal Subaşı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Netflix'te yayınlanan ve ikinci sezonu iptal olan Sıcak Kafa projesi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sıcak Kafa dizisinin 2. sezonunun iptal edilmesi için "İyi ki #SıcakKafa ve malesef.. Emeği geçen, bu işe inanan ve izleyen herkese çok teşekkürler. Bir çok şeyin başlangıcı olduğuna hemfikiriz bu projenin. Cesaretini ve yüreğini kutluyorum projenin başındaki herkesin, sonradan dahil olan bizlerin ve izleyip sevenlerin. Teşekkürler.." ifadelerini kullanan Subaşı sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

hazal subasi ndan dikkat ceken sicak kafa paylasimi