Hazal Kaya'dan Hastalık İtirafı! Sık Sık Bayıldığını Söyleyen Oyuncu Açıklamasıyla Gündem Oldu!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla ve açıklamalarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hazal Kaya yaptığı hastalık açıklamasıyla gündem oldu. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla ve açıklamalarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hazal Kaya yaptığı hastalık açıklamasıyla gündem oldu.  Ünlü oyuncu Hazal Kaya, eşi Ali Atay ile katıldığı İbrahim Selim İle Bu Gece programında, bayılma hastalığı olduğunu açıkladı. Başarılı oyuncu Hazal Kaya, eşi Ali Atay ile katıldığı YouTube programında, bayılma hastalığı olduğunu açıkladı.

 

Oyuncu Hazal Kaya ile meslektaşı Ali Atay, 2019'da nikah masasına oturmuş; aynı yıl içinde oğulları Fikret Ali’yi kucaklarına almıştı. Mutlu bir evlilik sürdüren çift, geçtiğimiz yıl şubat ayında ise kızları Leyla Süreyya'ya kavuştular. Magazin dünyansın sevilen çiftlerinden Hazal Kaya ile Ali Atay, İbrahim Selim ile Bu Gece programının konuğu oldu. Programa katılan çift özel hayatlarına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Çiftin konuşmaları izleyenlere eğlenceli dakikalar geçirtti.

 

“Nihal'in laneti geldi”

 

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı karakter Nihal gibi bayılma hastalığı yaşadığını itiraf etti. 

 

'Nihal gerçekmiş’

 

Yıllar önce canlandırdığı ve hafızalara kazınan Aşk-ı Memnu dizisindeki Nihal karakterinin de sürekli bayıldığını hatırlatan güzel oyuncu, 'Nihal'in laneti geldi bayılma hastası oldum.' deyince Ali Atay da 'Nihal gerçekmiş.' dedi.



Etiketler: