Hayko Cepkin'den Artan Döviz Kuru Tepkisi!

Hayko Cepkin artan döviz kuru için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda artan döviz kuruyla alakalı olarak dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Hayko Cepkin artan döviz kuru için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Hayko Cepkin artan döviz kuru için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda artan döviz kuruyla alakalı olarak dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda artan döviz kuruyla alakalı olarak dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Hayko Cepkin artan döviz kuru için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Hayko Cepkin artan döviz kuru için neler söyledi? 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Türk lirasıyla eğlenen yabancı haberleriyle ilgili "Paramızı bu hale getirenlere hakkımı gram helal etmiyorum" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

hayko cepkin den olay yaratan doviz kuru tepkisi