Hayatımın Neşesi Emre Said Ege Yıldırım Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Hayatımın Neşesi Emre Said Ege Yıldırım kimdir? TRT1'de yayınlanan Hayatımın Neşesi dizisinde canlandırdığı Emre karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Said Ege Yıldırım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Said Ege Yıldırım kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Hayatımın Neşesi Emre Said Ege Yıldırım kimdir? TRT1'de yayınlanan Hayatımın Neşesi dizisinde canlandırdığı Emre karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Said Ege Yıldırım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Said Ege Yıldırım kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

hayatimin nesesi emre said ege yildirim kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Hayatımın Neşesi Emre Said Ege Yıldırım kimdir?

 

Said Ege Yıldırım kimdir? Said Ege Yıldırım 2011 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 12 yaşındadır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Daha önce Yaralı Kuşlar, Büyük Macera Hazine Peşinde, Çöp Adam gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram’da saidegeyildirim ismiyle paylaşımlarına devam eden Said Ege Yıldırım’ın bu mecrada 22.4K takipçisi bulunmaktadır. Terazi burcu olan oyuncu Said Ege Yıldırım anne tarafından Sivaslı, baba tarafından Sinoplu'dur.