Hayat Pahalılığından Şikayet Edenlere Şükredin Diyen Seray Sever'in Fatura İsyanı Gündem Oldu!

İki yıl önce sunuculuğunu yaptığı televizyon programında hayat pahalılığı ile ilgili şikayette bulunanlar için şükredin diyen ünlü sunucu Seray Sever, gelen elektrik faturasına isyan etti. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

İki yıl önce sunuculuğunu yaptığı televizyon programında hayat pahalılığı ile ilgili şikayette bulunanlar için şükredin diyen ünlü sunucu Seray Sever, gelen elektrik faturasına isyan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Seray Sever, gelen elektrik faturasına isyan etti. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

seray sever den elektrik faturasi isyani

 

Sadece ohaa diyorum! 

 

Seray Sever’in isyanı, akıllara iki yıl önceki sözlerini getirdi. Seray Sever, hayat pahalılığından şikayet edenlere kızarak “En azından yukarıda savaş uçakları uçmuyor, bombalar patlamıyor. Yanında insanlar ölmüyor. Vatanındasın birazcık da şükretmeyi bilmesi lazım… En azından sağlıklısın. Çalışırsın kazanırsın. Millet işi de beğenmiyor. O ucuz bu pahalı. Üretirsin kardeşim! Fasulye pahalı! Pahalıysa pahalı ne yapacaksın fasulye yemeyeceksin o zaman ucuz sebze yiyeceksin” demişti. Senarist ve oyuncu Gülse Birsel de geçen günlerde evine gelen 2 bin 550 liralık elektrik faturasını “Ben de kira tadında elektrik faturamı arz edeyim” ifadeleriyle paylaşmıştı. 

 

seray sever in elektrik faturasi isyani iki yil onceki sukredin lafini hatirlatti 2

 

Sosyal medyada daha önceki şükredin sözüne göndermede bulunuldu! 

 

Seray Sever'in "Sadece ohaa diyorum" diyerek isyan ettiği elektrik faturasına sosyal medyada kullanıcılar tepki gösterdi. Sever'in iki yıl önce hayat pahalılığından şikayet edenlere "Şükredin" dediğini hatırlatan kullanıcılar Sever için "Çok üzüldüm abla, gaz lambası ile aydınlan, tezekle de ısın, doğacak bebeğin olursa da öllük toprağı ayarla, herşeyi ucuza getirirsin, 4 bin küsur elektrik faturası da neymiş "oha diyorum”, “Yurttaşa “şükretmesini bilin. Kimse iş beğenmiyor kardeşim” diye seslenen Seray Sever şimdi de 4.150 lira gelen elektrik faturasını paylaşarak “ohaaaa” dedi..” ifadelerini kullandılar. 



Etiketler: