Hayal Köseoğlu Ayrılık İddialarına Son Noktayı Koydu!

FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor'da canlandırdığı "Açelya" karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisi gibi oyuncu sevgisi Caner Şahin ile ayrıldıkları iddialarına noktayı koydu. 

 

FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor'da canlandırdığı "Açelya" karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisi gibi oyuncu sevgisi Caner Şahin ile ayrıldıkları iddialarına noktayı koydu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu bir süredir aşk yaşadığı kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan sevgilisi Caner Şahin ile ayrıldıkları iddialarına sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla noktayı koydu. 

 

Hayal Köseoğlu ve sevgilisi Caner Şahin geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından beraber çekildikleri pozları kaldırmalarıyla ayrılık iddialarıyla gündeme geldiler. Çiftin bu hareketi Ayrıldılar mı? sorusunu akıllara getirdi. Instagram sayfasından sevgilisi Caner Şahin ile çekilmiş bir fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu çıkan dedikodulara son noktayı koyarak mutlu olduklarını ve ilişkilerinin devam ettiği mesajını takipçileriyle paylaştı. 

 

İşte Hayal Köseoğlu'nun o paylaşımı; 

 

 

Not: Fotoğraf Hayal Köseoğlu'nun Instagram sayfasından alınmıştır.