Hatice Evleniyorlar Haberi İçin Ne Dedi? İşte Detaylar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Hatice, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Ali Kemal Sarı ile evlenecekleri iddialarına cevap verirken, iddiaları yalanladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Hatice, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Ali Kemal Sarı ile evlenecekleri iddialarına cevap verirken, iddiaları yalanladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hatice, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Ali Kemal Sarı ile evlenecekleri iddialarına cevap verirken, iddiaları yalanladı.

 

Instagram sayfasından kendileri ile ilgili yapılan "Evlilik hazırlığında olan ünlü şarkıcı Hatice, sevgilisi Ali Kemal Sarı ve başarılı yapımcı Mehmet Yıldırım ile Nişantaşı'nda buluştu. Hatice'nin sevgilisi Ali Kemal Sarı ile sözlendiği ortaya çıktı.." haberine cevap veren ünlü şarkıcı "Bizim neden haberimiz yok" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

 



Etiketler: