Hatay'da 6.4 Ve 5.8 Şiddetinde İki Büyük Deprem Daha Meydana Geldi! 3 Kişi Öldü 213 Kişi Yaralandı!

7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan Hatay'da yaralar sarılmaya çalışılırken akşam saatlerinde Defne ilçesi merkezli 6.4 ve 5.8 şiddetinde iki büyük deprem daha meydana geldi. 

 

7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan Hatay'da yaralar sarılmaya çalışılırken akşam saatlerinde Defne ilçesi merkezli 6.4 ve 5.8 şiddetinde iki büyük deprem daha meydana geldi. 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan Hatay'da yaralar sarılmaya çalışılırken akşam saatlerinde Defne ilçesi merkezli 6.4 ve 5.8 şiddetinde iki büyük deprem daha meydana geldi. 

 

3 ölü 213 yaralı!

 

CNN Türk'ten Merve Tokaz yaptığı açıklamada Defne ilçesinde ayakta çok az sayıda bina kaldığını söylerken, ilçede elektrik olmadığını, yollarda derin yarıklar oluştuğunu söyledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada 6.4 ve 5.8'lik iki büyük deprem ile sarsılan Hatay'da 3 ölü ve 213 yaralı vatandaşımızın olduğunu açıklarken, enkazda arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. 

 

hatay da 6.4 ve 5.8 siddetinde iki buyuk deprem daha meydana geldi

 

Hatay'da meydana gelen yeni depremlerde yeni binalar yıkıldı, bilbordlar devrildi! 

 

Hatay'da izlenimlerini aktaran Merve Tokaz, yaptığı açıklamada depremde yolların çöktüğünü, kaldırımların çöktüğünü, panoların devrildiğini, yeni binaların yıkıldığını söylerken, sokakta fazla bir insan görmediğini söyledi. Görevliler yarın normalde bölgeden gideceklerini ama yeni deprem ile kalacaklarını söylediler.