Hatay'da 228. Saatte Bir Mucize Daha! Uğur Apartmanı Enkazından 1 Kadın 2 Çocuk Sağ Olarak Çıkarıldılar!

7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan Hatay'da arama kurtarma çalışmaları devam ederken, 228. saatte bir mucize daha yaşanırken, Antakya Merkez'de bulunan Oymak Sokak'taki Uğur Apartmanı enkazından 1 kadın 2 çocuk enkazdan sağ olarak kurtarıldı. 

 

7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan Hatay'da arama kurtarma çalışmaları devam ederken, 228. saatte bir mucize daha yaşanırken, Antakya Merkez'de bulunan Oymak Sokak'taki Uğur Apartmanı enkazından 1 kadın 2 çocuk enkazdan sağ olarak kurtarıldı. 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan Hatay'da arama kurtarma çalışmaları devam ederken, 228. saatte bir mucize daha yaşanırken, Antakya Merkez'de bulunan Oymak Sokak'taki Uğur Apartmanı enkazından 1 kadın 2 çocuk enkazdan sağ olarak kurtarıldı. 

 

hatay da 228. saatte ugur apartmani enkazinda 1 anne 1 kiz 1 erkek cocuk cikarildi

 

228. Saatte Antakya'da 1 kadın 2 çocuk enkazdan sağ çıkarıldı!

 

CNN Türk'te aktarılan habere göre; Hatay’ın Antakya Merkez ilçesinde bulunan Oymak Sokak’taki Uğur Apartmanı enkazından 228. saatte 1 kadın ve 1 kız ve 1 erkek çocuğu enkazdan sağ olarak kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Zonguldak’tan gelen madenciler tarafından bulundukları belirlenen depremzedeler, 228. saatte sağ olarak çıkarılarak hastaneye sevk edildiler. Çocuklardan birinin isminin isminin Ela olduğu bilgisi verildi. Sağlık durumları ile ilgili bilgilerin de aktarıldığı haberde, depremzedelerin sağlık durumlarının iyi olduğu söylendi. Yapılan son açıklamada enkazdan çıkarılan annenin isminin Ela olduğu söylenirken, çıkan 1 erkek çocuğun ise Ali isminde olduğunu söylediler.