Hatay'da 211. Saat Mucizesi! Rende Sitesi'nde 4 Kişilik Bir Aileye Enkazda Ulaşıldı!

7.7 ve 7.6'lık iki büyük depremin vurduğu Hatay'da arama kurtarma çalışmaları aralıksız olarak sürerken, Rende sitesi enkazında 4 kişilik bir aileden yaşam emaresi alındı. 

 

7.7 ve 7.6'lık iki büyük depremin vurduğu Hatay'da arama kurtarma çalışmaları aralıksız olarak sürerken, Rende sitesi enkazında 4 kişilik bir aileden yaşam emaresi alındı. 7.7 ve 7.6'lık iki büyük depremin vurduğu Hatay'da arama kurtarma çalışmaları aralıksız olarak sürerken, Rende sitesi enkazında 4 kişilik bir aileden yaşam emaresi alındı. 

 

hatay da depremin 211.saatinde rende sitesinde 4 kisilik bir aileye ulasildi

 

Rende sitesinde 4 kişilik bir aileye ulaşıldı!

 

hatay da depremin 211.saatinde rende sitesinde 4 kisilik bir aileye ulasildi

 

CNN Türk’ten Merve Tokaz’ın haberine göre Rende Sitesi’nde A ve B bloktan oluşan 8 katlı bir binada 4 kişilik bir aileden yaşam emaresi bulundu. Zonguldak’tan gelen madenciler oluşturdukları bir galeri sisteminden çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Ekiplerin bir havalandırma cihazı götürdüklerinden bahseden Tokaz, ekiplerin aynı zamanda bir yaşam koridoru oluştuduğundan bahsetti. 

 

hatay da depremin 211.saatinde rende sitesinde 4 kisilik bir aileye ulasildi

 

Merve Tokaz yaptığı açıklamada Tahkimat koridrorunun oluşturulduğunu söylerken 4 kişilk aileden tam 3 kez yaşam emaresi alınduğını ve bu doğrultuda çalışmaların sürdüğünü söyledi. Hassas burunlu köpeklerle yapılan taramalarda köpeklerin havlaması ile burada bir yaşam belirtisi olduğunu söyleyen Tokaz inşallah burada bir kurtuluş hikayesini aktaracağını söyledi. 

 

 

 

Ayrıntılar gelecek..