Hatay 600 Konut Bölgesinde 99. Saatte Enkazda 1 Kişiye Daha Ulaşıldı! İsmi Rıdvan!

Depremin vurduğu Hatay'da arama kurtarma çalışmaları 99. saate girilirken hız kesmeden devam ederken, yapılan incelemelerde enkazda 35 yaşlarında bir erkek vatandaşa daha sağ olarak ulaşıldı. 

 

Depremin vurduğu Hatay'da arama kurtarma çalışmaları 99. saate girilirken hız kesmeden devam ederken, yapılan incelemelerde enkazda 35 yaşlarında bir erkek vatandaşa daha sağ olarak ulaşıldı. Depremin vurduğu Hatay'da arama kurtarma çalışmaları 99. saate girilirken hız kesmeden devam ederken, yapılan incelemelerde enkazda 35 yaşlarında bir erkek vatandaşa daha sağ olarak ulaşıldı. 

 

hatay 600 konut sitesinde 99. saatte bir vatandasa daha ulasildi

 

CNN Türk editörü Enver Kaptanoğlu'nun haberine göre Hatay 600 Konut sitesinde yapılan bir enkaz çalışmasında 35 yaşlarında bir başka erkek vatandaşa daha ulaşıldı. Kaptanoğlu yaptığı açıklamada vatandaşa net bir şekilde ulaşıldığına, sağlık ekiplerinin kendisine bir müdahale yapıldığını söyledi. Ayrıca etrafının da hızla temizlendiği ifade edilirken, yakın zamanda çıkarılacağı söylendi. 

 

hatay 600 konut sitesinde 99. saatte bir vatandasa daha ulasildi

 

İsminin Rıdvan olduğu belirnen 35 yaşındaki vatandaş tam 10 saat süren çalışmalar sonrası gayet sağlıklı bir şekilde sıkıştığı enkazdan kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.