Hastalıkla Boğuşan Celine Dion Vogue Dergisi'nin Kapak Yıldızı Oldu!

Kanada’nın küresel çapta ünlü ÅŸarkıcısı Celine Dion’un muhteÅŸem dönüÅŸü...2 yılı gözlerden uzak bir ÅŸekilde “Katı insan sendromu” hastalığıyla boÄŸuÅŸarak geçiren 56 yaşındaki Dion, “Vogue” dergisinin Fransızca edisyonunun son sayısında kapak yıldızı oldu. 

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

SaÄŸlık durumunu, bir gün sahnelere dönme umutlarını anlatan Dion,”Yarın yeni bir gündür” diyerek, duygularını ÅŸöyle dile getirdi:

 

“56 yaşımda güzelliklerimi göstermemin teklif edilmesinden çok mutlu oldum. Ä°yi ama güzellik nedir? Güzellik sizsiniz, benim, içimiz, düÅŸlerimiz, bugün… “

 

Dergi “Celine Dion’un büyük dönüÅŸü” baÅŸlığını attığı röportajda ÅŸarkıcının yakında kariyerine geri dönme umutlarından söz etti.

 

Ancak, yıldızın anlattıkları biraz farklı:

 

“Hastalığımla savaÅŸ bitmedi. Savaşı kazanmadım.Hastalık hep içimde. Ve hep içimde kalacak. Tek umudum, bilimsel araÅŸtırmalar sayesinde bir tedavi yolunun bulunması. Åžimdilik onunla yaÅŸamaya alışmak zorundayım. Haftada 5 gün tedavi görüyorum. Bu hastalığa nasıl yakalandığımı bilmiyorum. Ama önümde 2 yol vardı: Ya bir atlet gibi hazırlanacak, olanca gücümle çalışacaktım; ya da dünyayla baÄŸlarımı koparıp eve kapanacak, ÅŸarkılarımı dinleyecek ve aynanın karşısına geçip kendi kendime ÅŸarkı söyleyecektim. Ben ilk yolu seçtim.”

 

Celine Dion sahnelere dönme umuduyla ilgili soruyu da ÅŸöyle yanıtladı:

 

“Cevabını bilmiyorum. Çünkü geçen 4 yıl boyunca kendime dönemeyeceÄŸimi söyleyip durdum. Bugün hiçbir ÅŸey bilmiyorum. Vücudum söyleyecek. Evet, günü gününe yaÅŸamak çok zor bir ÅŸey. Ä°nancım ÅŸu: Yarın, bir baÅŸka gün. Ve yarın istemek demek, tutku demek, rüya demek, kararlılık demek.”