Hanife Gürdal 1 Milyon TL Dolandırıldığını Söyledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni ve fenomen Gelin adayı Hanife Gürdal Show TV'de yayınlanan Gelin Evi programında şok eden açıklamalarına devam ederken tam 1 milyon TL dolandırıldığını söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni ve fenomen Gelin adayı Hanife Gürdal Show TV'de yayınlanan Gelin Evi programında şok eden açıklamalarına devam ederken tam 1 milyon TL dolandırıldığını söyledi. 

 

SHOW TV'nin ekranlarda fırtınalar estiren fenomen programı 'Gelin Evi'nde Hanife gelin, yaşadığı dolandırıcılık hikayesini anlattı. "Aslı Hünel ile Gelin Evi"nin 923. bölümünde; 26 yaşında, 2,5 yıllık evli Hanife Gürdal Ayvaz’ın evine konuk olundu. Hanife gelin geçtiğimiz bölümlerde kendi gününde açıklayacağı o dolandırıcılık hikayesini anlattı. İzdivaç programıyla tanınan Hanife Gürdal şimdilerde Gelin Evi programında ekrana geliyor. Aslı Hünel'in sunduğu yarışmada yer alan Hanife programdaki itifarları ile çok konuşuldu. Fenomen gelin adayı Hanife, yaşadığı dolandırıcılık hikayesini anlattı...

 

hanife gurdal dan sok eden aciklama 1 milyon tl dolandirildim

 

Hanife Gürdal, ilk olarak Esra Erol'un ardından Zuhal Topal'ın sunduğu evlilik programındaki tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Gürdal, geçtiğimiz günlerde dolandırıldığını ve paylaşımında bahsi geçen kişiyi tüm Türkiye'ye rezil edeceğini açıklamıştı. Fenomen gelin adayı Hanife dediğini yaparak konuk olduğu Gelin Evi programında yaşadığı dolandırılma hikayesini anlattı. Söz konusu kişinin ilk olarak eşine ulaştığını ve yaklaşık 1 milyon lira dolandırıldığını ifade etti.

 

Söz konusu kişinin ayrıca programa çıktığı dönemde yakın bir arkadaşının menajerliğini yaptığını da dile getirerek, "Lüks çantalar, lüks kıyafetler ve üstü açık arabalar olunca da insana güven veriyor tabii ki. En azından arabasını satsa verir bu parayı diye düşünüyor insan. İşte ben drone kiralıyorum. İşte sen bana parayı ver ikiye katlayacağım 15 gün içerisinde geri vereceğim diyor. Eşimin dedesi biri sana kolay para vaat ediyorsa o sırada da ben bir şeyler istiyordum" dedi. Bir dönem bir arsa alarak üstüne ev yapmak istediğini ve bunu eşiyle paylaşan Hanife, "Galiba onları yapmak uğruna yaptı o da. Ben bir arsa istiyordum alıp da üstüne ev yapalım diye. Parayı veririm ikiye katlarım ondan sonra ben bunu hayli hayli yaparım diye düşünüp veriyor parayı. 15 günün sonunda ne para var ne kadın. Kız da ortadan kayboluyor. Vermeyeceğim ben yokum demiyor" ifadelerini kullandı.

 

Fenomen gelin Hanife, ayrıca söz konusu olayda hukuki bir süreçte olduklarını ve haklarını alacaklarına inandığını da dile getirdi.



Etiketler: